Kahytsindretning

Nedgangstrin

En af min båds forrige ejere har skiftet kølebokstrinnet ud med en stor krydsfiner kasse, der både er stuverum og nedgangstrin. Der var tidligere monteret en elektrisk køleboks i den, som blev skrottet. Sidste sæson blev rummet brugt til madvarer, lagt i åbne plastkasser, men der kommer en del skidt ned i kassen. Så måske er det bedre at bruge rummet til sko og støvler, der plejer at ligge alle mulige steder i båden.

Kassen er lavet i 9 mm krydsfiner, og skruet fast til bundstokken nederst, og i begge sider til glasfibersiddebænkene. Bag kassen ligger en (blå) vandtank på ca. 50 l.

 

 

Køkkenbordsforlænger

Køkkenfaciliteterne i en Magic er ikke overvældende. Der mangler bordplads, og komfuret står lidt for tæt på de polstrede puder, når stegepanden sprutter. En løsning for at få lidt mere bordplads på sommerturen, og samtidig have plads omkring spisebordet til daglig, er en køkkenbordsforlænger. Pladen er laver i 12 mm krydsfiner, og vinklerne er hyldeknægte fra byggemarkedet. Når pladen ikke er i brug ligger den i rummet under pantryet i bagbord side.